ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στην σελίδα μας και να κάνεις την παραγγελία σου από εκεί.

Εναλλακτικά μπορείς να μας δώσεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά.

Ωστόσο προτιμότερο είναι να κάνεις εγγραφή δεδομένου ότι με αυτό τον τρόπο μπορείς να επωφελείσαι των ειδικών προσφορών για τα μελή μας, όπως επίσης και του πόντους ανταμοιβής από την εκάστοτε αγορά σου.

Με αντικαταβολή:

Η πληρωμή γίνετε από εσάς στον ταχυμεταφορέα κατά την στιγμή της παραλαβής. Ωστόσο το ανώτερο πόσο αντικαταβολής σύμφωνα με τον νόμο είναι τα 500 €.

Τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται στα 4 € συν των εξόδων αποστολής που αντιστοίχως ανέρχονται σε 5 € για τις περιοχές που έχουν πρόσβαση οι Ταχυμεταφορικής εταιρείας με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Σε περίπτωση μη προσβάσιμης περιοχής ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με περεταίρω έξοδα μεταφοράς.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Αριθμός Λογαριασμού: GR63 0171 1640 0061 6412 5993 821

Στις περιπτώσεις διατραπεζικής αποστολής πληρωμών από άλλες τράπεζες τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.
Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε σημειώστε στις παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμο σας όπως επίσης και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας.

Μέσω πιστωτικής κάρτας:

‘Έχουμε την δυνατότητα εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD και (Προπληρωμένες) μέσω του συστήματος πληρωμών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Η AlphaTelecomCenter δεν τηρεί στοιχεία των πιστωτικών καρτών στην βάση δεδομένων της και ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή και ακριβή καταγραφή των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας.

Εφόσον γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο πελάτης του οποίου όνομα εμφανίζεται στην κάρτα θα πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του επιδεικνύοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του κατά την παραλαβή για τα οποία θα γίνει πιστοποίηση από τον διανομέα. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας με εταιρική κάρτα τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία επιθυμείτε

Είμαστε πάντα στην διάθεσης σας :

Στα Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28970 – 43000 / 28970 – 43001

E-mail: info@atelecomcenter.com.

Η AlphaTelecomCenter διατηρεί το δικαίωμα της τροποποίησης των παραπάνω τρόπων πληρωμής, ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, και με άμεση ισχύ από την στιγμή της ανάρτησης

 

 

Τα προϊόντα στέλνονται στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο κατάστημα μας με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)

Η επιλογή της εταιρείας είναι πάντα στην διακριτική ευχέρεια της AlphaTelecomCenter.

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Με την παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρεία ταχυμεταφοράς, θα σας αποστέλλεται ο αριθμός αποστολής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με SMS στο κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας που μας έχετε δηλώσει.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών, εκτός κι αν η περιοχή αποστολής  θεωρείται, κατά την εταιρεία μεταφοράς δυσπρόσιτη, οπότε ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος όπως και κόστος.

Σε αυτή την περίπτωση, η AlphaTelecomCenterθα σας ενημερώσει μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει ότι η περιοχή σας θεωρείται από την εταιρεία ταχυμεταφοράς δυσπρόσιτη, καθώς επίσης και για την όποια επιβάρυνση προκύπτει δεδομένου ότι θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή στο κόστος της μεταφοράς.

Εφόσον δεν συμφωνείτε με το τελικό κόστος μεταφοράς και με δεδομένο ότι η όποια αλλαγή στο κόστος των μεταφορικών προέκυψε μετά από την Καταχώρηση και πληρωμή της παραγγελίας σας, έχετε το δικαίωμα εντός 24 ωρών από την λήψης της σχετικής ενημέρωσης από εμάς να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας, υπό της προϋπόθεση φυσικά ότι δεν έχει (με προηγούμενη εντολή σας) εκτελεστεί η αποστολή.

Η παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας θα αποτελεί απόδειξη της σύμφωνης γνώμης και αποδοχής από μέρους σας του παραπάνω κόστους μεταφοράς.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά και μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας.

Σε κάθε περίπτωση η AlphaTelecomCenter  δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.

Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται σε

 • Κρήτη: 5,00€
 • Χερσαία Ελλάδα: 5,00€
 • Άλλα Νησιά: 5,00€

Σε περίπτωση αντικαταβολής, το κόστος των μεταφορικών,  επιβαρύνεται με 4,00€ για διαχειριστικά έξοδα για όλους τους προορισμούς.

 1. Οι παρόντες όροι αποτελούν νομικό έγγραφο («Σύμβαση») το οποίο ορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας (εφεξής «Χρήστης» ή «Πελάτης») και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της Alpha TelecomCenter με έδρα Κάτω Γούβες Ηρακλείου Κρήτης Οδός Βλυχάδας και Α.Φ.Μ. 163119565 της ΔΟΥ Ηρακλείου (εφεξής «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» ή  «Κατάστημα») σε σχέση τα προϊόντα που προσφέρουμε μέσω αυτού του δικτυακού τόπου.
 2. Για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών, ο Χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος πριν ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής της παραγγελίας του, μπορεί να εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα “atelecomcenter.com”.
 3. Αν εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Alpha TelecomCenter, συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Σύμβασης καθώς επίσης θα πρέπει να επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους της κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.
 4. Ειδικότερα συμφωνείτε με τα ακόλουθα:
 • Να παρέχετε τα αληθή – ακριβή, ενημερωμένα και πλήρη στοιχεία σας, όπως καλείστε να κάνετε στη φόρμα εγγραφής μας (οι πληροφορίες αυτές αναφέρονται ως «Δεδομένα Εγγραφής»)
 • Να διατηρείτε και να ενημερώνετε εγκαίρως τα Δεδομένα Εγγραφής, σε κάθε διαφοροποίηση τους έτσι ώστε να είναι πάντα αληθή, ακριβή, ενημερωμένα και πλήρη. Σε περίπτωση που δώσετε οποιαδήποτε πληροφορία που δεν είναι αληθής, ακριβής, ενημερωμένη ή πλήρης ή η το κατάστημα έχει λόγους να υποπτεύεται ότι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι ακριβείς, αληθής, ενημερωμένες ή πλήρεις, η Alpha TelecomCenter έχει το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή οριστικά το λογαριασμό σας και να σταματήσει να σας προμηθεύει
 • Ο Πελάτης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι πριν την υποβολή της παραγγελίας του έλαβε με ευκρινή και κατανοητό τρόπο γνώση των κύριων χαρακτηριστικών των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών που παρήγγειλε, όπως αυτά περιγράφονται στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο Πελάτης οφείλει να ελέγξει κάθε σχετικό χαρακτηριστικό, πριν από την υποβολή της παραγγελίας του, ούτως ώστε να μη διατηρεί καμία αμφιβολία για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των παραγγελλομένων προϊόντων ή/και υπηρεσιών. Το κατάστημα δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο Πελάτης παρέλειψε να ενημερωθεί επαρκώς για τα ανωτέρω. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν αποτελούν αιτία έγερσης διεκδικήσεων το γεγονός ότι μπορεί να παρατηρηθεί διαφορά από το πραγματικό προϊόν εφόσον τα στοιχεία που αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που παραλαμβάνετε είναι ίδια με τα αναγραφόμενα στην ιστοσελίδα μας, ανεξαρτήτως εικόνων.
 • Της συνολικής τιμής των προϊόντων ή/και υπηρεσιών της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων του Φ.Π.Α., κάθε άλλου τέλους και όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων αποστολής, παράδοσης ή ταχυδρομείου καθώς και κάθε άλλης δαπάνης. Όταν αυτές οι επιβαρύνσεις δεν μπορούν ευλόγως να υπολογιστούν εκ των προτέρων, το γεγονός ότι μπορεί να απαιτηθούν τέτοιες πρόσθετες επιβαρύνσεις γίνεται γνωστό στον Πελάτη στο κείμενο της παραγγελίας (φόρμα παραγγελίας) και ο Πελάτης οφείλει να λάβει γνώση πριν από την υποβολή της παραγγελίας. Πρόσθετες επιβαρύνσεις ή άλλες δαπάνες που δεν έγιναν γνωστές στον Πελάτη πριν την υποβολή της παραγγελίας του ή σε περίπτωση που δεν μπορούσαν κατά την παραγγελία να υπολογιστούν δεν γνωστοποιήθηκαν στον Πελάτη τηλεφωνικώς πριν την επιβεβαίωση παραλαβής της παραγγελίας, τότε αυτές δεν βαρύνουν τον Πελάτη χωρίς την προηγούμενη ρητή συναίνεση του. Ειδικότερα, οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ή/και υπηρεσιών όπως τίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.). Οι ως άνω αναγραφόμενες τελικές τιμές κάθε προϊόντος ή/και υπηρεσίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής, τα οποία υπολογίζονται στη συνέχεια του κειμένου της παραγγελίας με βάση την επιλογή του τρόπου αποστολής.
 • Του κόστους χρησιμοποιήσεως του μέσου επικοινωνίας εξ αποστάσεως για τη σύναψη της σύμβασης, όταν αυτό υπολογίζεται με βάση άλλη εκτός των βασικών τιμολογίων χρέωση.
 • Των μέσων πληρωμής, παράδοσης, εκτέλεσης, αλλά και της προθεσμίας εντός της οποίας το κατάστημα αναλαμβάνει να παραδώσει τα αγαθά ή να παράσχει τις υπηρεσίες.
 • Των προϋποθέσεων, των εξαιρέσεων, της προθεσμίας και των διαδικασιών άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης καθώς και της υποχρέωσης επιβάρυνσης του Πελάτη με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων στο κατάστημα, σε περίπτωση υπαναχώρησης του όπως αυτές αναφέρονται ρητά στην Πολιτική Επιστροφής του καταστήματος μας.
 • Της ύπαρξης της ευθύνης του καταστήματος για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα.
 • Η παραγγελία δεν είναι δεσμευτική για το κατάστημα, πριν ο Πελάτης λάβει την επιβεβαίωση της αποδοχής της παραγγελίας από το κατάστημα, όπως περιγράφεται κατωτέρω.
 • H παραγγελία θεωρείται ληφθείσα από το κατάστημα από την στιγμή που ο Πελάτης λάβει σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Καταχώρησης Παραγγελίας». Οι ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας εμφανίζονται στην οθόνη του Χρήστη και αποστέλλονται με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει ο Χρήστης/Πελάτης. Η κατάσταση της παραγγελίας ενημερώνεται συνεχώς όπως και όταν προκύπτουν αλλαγές κατά την διαχείριση της παραγγελίας. Ο Πελάτης οφείλει να ελέγχει την «Επιβεβαίωση Καταχώρηση Παραγγελίας» και να ενημερώνει αμέσως το κατάστημα (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης με την ένδειξη «Καταχώρηση Παραγγελίας») εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην «Επιβεβαίωση Καταχώρηση Παραγγελίας» θα εφαρμοσθούν στη Σύμβαση Πώλησης.
 • Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος ο Πελάτης θα λάβει σχετική ενημέρωση. Ειδικότερα, το κατάστημα και εφόσον διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και την έλλειψη τυχόν σφαλμάτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα αναφορικά με την τιμολόγηση ή την τιμή των προϊόντων, τα χαρακτηριστικά τους κ.λ.π. με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) θα επιβεβαιώνει την αποδοχή της παραγγελίας. Στο ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα θα επιβεβαιώνεται ρητά το περιεχόμενο της παραγγελίας, το συνολικό τίμημα, και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, όπως αυτός έγινε γνωστός στο Πελάτη ήδη πριν από την υποβολή της παραγγελίας του. Η παραγγελία θεωρείται δεσμευτική και η πώληση θεωρείται ότι έχει καταρτιστεί και δημιουργεί αξιώσεις των συμβαλλομένων μερών (Πελάτης – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) μόνο με την αποστολή και λήψη του ως άνω ηλεκτρονικού μηνύματος με την ένδειξη «Η παραγγελία σου έχει αποσταλεί» ή «Η παραγγελία σου είναι έτοιμη προς παραλαβή».
 • Στο πλαίσιο της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, το κατάστημα δεν υποχρεούται να αποδεχθεί παραγγελία και να συνάψει πώληση προϊόντων ή/και υπηρεσιών, που λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους, εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με τιμή εσφαλμένη, ήτοι μικρότερη ή μεγαλύτερη από την ισχύουσα για το εν λόγω χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που σε παραγγελία τέτοιο σφάλμα στην τιμή διαπιστώνεται σε μέρος μόνο των παραγγελθέντων προϊόντων, τότε η παραγγελία ισχύει και εκτελείται κανονικά για τα υπόλοιπα προϊόντα και θεωρείται μη ολοκληρωθείς για τα προϊόντα στα οποία διαπιστώθηκε το σφάλμα, εκτός από την περίπτωση που τα είδη στην παραγγελία είναι συναφή, πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως ενιαίο σύνολο και λειτουργούν ως μονάδα το ένα με το άλλο και ο Πελάτης δηλώσει ότι η μερική εκπλήρωση της παραγγελίας δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες ή τα συμφέροντά του, οπότε το κατάστημα οφείλει να ακυρώσει ολόκληρη την παραγγελία.
 • Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής μη παραγγελθέντων προϊόντων ή υπηρεσιών, η ανεπιφύλακτη παραλαβή τους ή η παράλειψη ενημέρωσης του καταστήματος και επιστροφής των προϊόντων, δεν δύναται να θεωρηθεί ως συναίνεση, αποδοχή ή δήλωση βούλησης για αγορά τους. Σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή εκ μέρους του καταστήματος και ο Πελάτης καθυστερεί να επιστρέψει τα προϊόντα αυτά για διάστημα μεγαλύτερο των επτά (7) ημερολογιακών ημερών τότε η άρνησή του αυτή συνιστά δήλωση βούλησης αγοράς των ειδών και η παραγγελία θεωρείται ότι έχει επιβεβαιωθεί και ο Πελάτης οφείλει να καταβάλει την αξία τους.
 • Κατόπιν παραγγελίας: Το προϊόν θα αναζητηθεί σε προμηθευτή του καταστήματος και ο Πελάτης θα λάβει ενημέρωση για την διαθεσιμότητα του προϊόντος εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας του. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή μέρους του τιμήματος έως και πλήρης εξόφληση αναλόγως της φύσης του αντικειμένου.
 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ή ΕΚΠΤΩΣΗ: Οι τιμές των εν λόγω προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για τα προϊόντα αυτά τηρείται αυστηρή σειρά χρονικής προτεραιότητας στην εκτέλεση των παραγγελιών.
 •  Μη διαθεσιμότητα μέρους παραγγελίας: Αν η έλλειψη διαθεσιμότητας αφορά μέρος μόνον των παραγγελθέντων προϊόντων της παραγγελίας, το υπόλοιπο της παραγγελίας εκτελείται κανονικά, εκτός και εάν τα προϊόντα της παραγγελίας είναι συναφή, και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως ενιαίο σύνολο και ο Πελάτης δηλώσει ότι η μερική εκτέλεση της παραγγελίας δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες ή τα συμφέροντά του, οπότε το κατάστημα οφείλει να ακυρώσει ολόκληρη την παραγγελία.
 • Ο χρόνος παράδοσης των πωλουμένων προϊόντων και υπηρεσιών προσδιορίζεται στην παραγγελία αναλόγως της διαθεσιμότητας, επιβεβαιώνεται στην αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους του καταστήματος, και είναι το πολύ τριάντα (30) ημέρες από το χρόνο της κατάρτισης της πώλησης, εκτός αν υπάρξει ειδική διαφορετική συμφωνία των μερών που επιβεβαιώνεται εγγράφως, με ηλεκτρονική αλληλογραφία.
 • Το κατάστημα δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του καταστήματος ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου το κατάστημα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. Εάν ο Πελάτης κρίνει ότι δεν έχει πλέον συμφέρον από την εκτέλεση της παραγγελίας, δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση πώλησης και το κατάστημα υποχρεούται να του επιστρέψει το τίμημα καθώς και κάθε άλλο ποσό που είχε πληρωθεί στο πλαίσιο της σύμβασης πώλησης.
 1. Η Alpha TelecomCenter έχει δικαίωμα να μην αποδεχτεί αγορά που έγινε με πιστωτική κάρτα, ακυρώνοντας την πράξη πληρωμής, χωρίς να είναι υποχρεωμένο να δώσει εξηγήσεις πέραν από το να ειδοποιήσει τον πελάτη για την μη αποδοχή.
 2. Η Alpha TelecomCenter έχει το δικαίωμα να ζητήσει να του αποσταλεί αντίγραφο ταυτότητας ή/και αντίγραφο της πρόσθιας όψης της πιστωτικής, στην περίπτωση που είναι αναγκαία η ταυτοποίηση προσώπου αναφορικά με τις αγορές που γίνονται με πιστωτικές κάρτες
 3. Η ειδοποίηση ακύρωσης ή επιστροφής ή υπαναχώρησης πρέπει να αποσταλεί με e-mail εδώ και πρέπει να αναφέρει το όνομά σας, μια περιγραφή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει καθώς και την περιγραφή του ελαττώματος, επισυνάπτοντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την απόδειξη αγοράς και πάντα σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφής του καταστήματος.
 4. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η ευθύνη μας περιορίζεται στη εγγύηση του κατασκευαστή με μέγιστο την αντικατάσταση του προϊόντος.
 5. Η AlphaTelecomCenter έχει καταβάλει τη δέουσα μέριμνα κατά την προετοιμασία του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου. Ωστόσο, εφόσον το επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία, η AlphaTelecomCenter παραιτείται από κάθε ευθύνη (ρητή ή σιωπηρή) ως προς την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχει ο δικτυακός τόπος.
 6. Η AlphaTelecomCenter δεν ευθύνεται έναντι οποιουδήποτε ατόμου για απώλειες ή ζημίες που ενδεχομένως προκύψουν από τη χρήση των πληροφοριών που περιέχει ο δικτυακός τόπος.
 7. Η AlphaTelecomCenter επίσης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για το περιεχόμενο οποιουδήποτε δικτυακού τόπου που έχει σύνδεσμο στην ιστοσελίδα μας.
 8. Δεν αποτελεί αιτία έγερσης διεκδικήσεων η οποιαδήποτε αδυναμία της AlphaTelecomCenter να επεξεργαστεί σήματα, δεδομένα, πληροφορίες, παραγγελίες ή μηνύματα σωστά ή εγκαίρως.
 9. Εφόσον γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο πελάτης του οποίου όνομα εμφανίζεται στην κάρτα θα πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του επιδεικνύοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του κατά την παραλαβή. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας με εταιρική κάρτα τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.
 10. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε προϊόντα ή οι υπηρεσίες αναφέρονται με λάθος τιμή λόγω τυπογραφικού σφάλματος ή σφάλματος στα στοιχεία τιμολόγησης, η AlphaTelecomCenter έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να εκτελέσει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία για το προϊόν ή την υπηρεσία αυτή, ανεξαρτήτως εάν έχει επιβεβαιωθεί η παραγγελία και έχει χρεωθεί η πιστωτική σας κάρτα. Αν έχει χρεωθεί η πιστωτική σας κάρτα για την αγορά και ακυρωθεί η παραγγελία σας, θα εκδοθεί στον συντομότερο δυνατό χρόνο η πίστωση στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας ίση με το ποσό της χρέωσης.
 11. Η AlphaTelecomCenter δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε παραβίαση της παρούσας Σύμβασης λόγω συμβάντων πέραν του εύλογου ελέγχου της, λόγω ανώτερης βίας εν γένει, όπως θεομηνίες, πυρκαγιά, κεραυνό, πλημμύρα ή ακραία καιρικά φαινόμενα, έκρηξη, πόλεμο, αναταραχές, εργατικές διενέξεις (είτε εμπλέκονται υπάλληλοι είτε όχι), ενέργειες ή παραλείψεις των εταιρειών παροχής υπηρεσιών web, παραλείψεις και αδυναμίες παράδοσης προϊόντων από τους προμηθευτές από ανώτερη βία ή ενέργειες των τοπικών ή κεντρικών αρχών διακυβέρνησης ή άλλων αρμόδιων αρχών.
 12. Καμία διάταξη της παρούσας Σύμβασης δεν θα αποδίδει δικαίωμα διεκδίκησης ζημιών ή αποζημιώσεων, διαφυγόντα κέρδη, διακοπή επιχειρηματικής δραστηριότητας, απώλεια φήμης, απώλεια επιχειρηματικών πληροφοριών ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική απώλεια (ακόμη και σε περίπτωση που η AlphaTelecomCenter είχε ενημερωθεί) για τον οποιοδήποτε λόγο ή/και που απορρέει από την αγορά ή επίσκεψη στην ιστοσελίδα και από την χρήση των προϊόντων που αγοράστηκαν από η AlphaTelecomCenter. Πριν προβείτε σε εντολής αγοράς βεβαιωθείτε ότι αγορά σας δεν εξαρτάται ή δεν θα σας οδηγήσει σε μια από πάνω συνθήκες, διαφορετικά μην τοποθετήσετε παραγγελία.
 13. Η γλώσσα της Σύμβασης είναι τα Ελληνικά. Κάθε στοιχείο που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας σε γλώσσα διαφορετική από την Ελληνική θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως έχει ωστόσο δεδομένου ότι η μετάφραση έχει γίνει μέσω μηχανικών μέσων, η AlphaTelecomCenter δεν φέρει καμία ευθηνή για τυχόν λάθη ή παραλήψεις. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει λόγο εσφαλμένης μετάφρασης
 14. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις όπως αναφέρθηκαν παραπάνω στην παρούσα Σύμβαση, μαζί με τις Πολιτικές Απορρήτου και Πολιτικές Επιστροφών, αποτελούν την πλήρη συμφωνία και συνεννόηση μεταξύ των μερών σχετικά με το αντικείμενό της . Η παρούσα μπορεί να μεταβληθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση γι΄αυτό οφείλετε να την διαβάζετε κάθε φορά που επιβεβαιώνετε την αγορά ενός προϊόντος.
 15. Τα Δεδομένα Εγγραφής και ορισμένες άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς υπόκεινται στην Πολιτική Απορρήτου μας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε διαβάσετε την πλήρη Πολιτική Απορρήτου του καταστήματος μας.
 16. Η Alpha TelecomCenter είναι εγγεγραμμένη στην Ελλάδα και απευθύνεται μόνο στα άτομα που επισκέπτονται το δικτυακό τόπο από την Ελλάδα. Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από την Ελληνική νομοθεσία.
 17. Το κατάστημα και ο πελάτης υπαγόμαστε στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων όσον αφορά την επίλυση διενέξεων που ενδεχομένως προκύψουν από την παρούσα Σύμβαση. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Σύμβασης κριθεί παράνομη, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο μη εφαρμόσιμη, η διάταξη αυτή θα θεωρείται διαιρετή και δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα και εφαρμοσιμότητα των υπόλοιπων διατάξεων.
 18. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει και η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση μεταξύ του καταστήματος και του Πελάτη, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια του Ηρακλείου Κρήτης.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν τα προϊόντα που πρόκειται να επιστραφούν είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που παρελήφθησαν (σφραγισμένα και δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία) και πάντα συνοδεία της απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολογίου αγοράς:

 • Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία του εκάστοτε παραστατικού εφόσον η παραλαβή πραγματοποιήθηκε από το φυσικό μας κατάστημα ή
 • Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία παράδοσης (σύμφωνα με την εταιρεία ταχυμεταφοράς) εφόσον η παραλαβή πραγματοποιήθηκε μέσω εταιρεία ταχυμεταφοράς.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν. 2251/1994 (ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013)

Όσων αφορά την υπαναχώρηση αγοράς ο καταναλωτής δικαιούται να υπαναχωρήσει, χωρίς να αναφέρει τους λόγους, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αγαθού. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής:

 • Επιστρέφει τα αγαθά, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία παράδοσης (σύμφωνα με την εταιρεία ταχυμεταφοράς).
 • Επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των αγαθών.
 • Ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές ή άλλες αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.τ.λ.). Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.
 • Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, το κατάστημα υποχρεούται να αποδώσει στον Πελάτη το τίμημα που εισέπραξε. Στην περίπτωση χρέωσης του Πελάτη μέσω πιστωτικής κάρτας, το κατάστημα , εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του Πελάτη. Στην περίπτωση που ο Πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», η επιστροφή των χρημάτων σε αυτόν θα γίνεται από το κατάστημα της Alpha  TelecomCenter. Για προϊόντα που αγοράσθηκαν με καταναλωτικό δάνειο δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων λόγω της αδυναμίας ακύρωσης του καταναλωτικού δανείου, ο Πελάτης δικαιούται αποκλειστικά να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων.
 • Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.
 • Ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης ο καταναλωτής οφείλει να καταβάλει στον προμηθευτή, σε σύγκριση με την πλήρη κάλυψη της σύμβασης, ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη στιγμή που η Alpha TelecomCenter παρέλαβε το προϊόν (σύμφωνα με την εταιρεία ταχυμεταφοράς) . Το αναλογούν ποσό που ο καταναλωτής οφείλει να καταβάλει στον προμηθευτή υπολογίζεται βάσει της συνολικής τιμής που είχε συμφωνηθεί στη σύμβαση. Εάν η συνολική τιμή είναι υπερβολική, το αναλογούν ποσό θα πρέπει να υπολογιστεί βάσει της αγοραίας αξίας των παρασχεθέντων. Η Alpha TelecomCenter υποχρεούται να επιστρέψει το συμφωνηθέν ποσό στον καταναλωτή χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία το προϊόν επεστράφη στην έδρα της Alpha TelecomCenter (σύμφωνα με την εταιρεία ταχυμεταφοράς).

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:

 • Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στο φυσικό μας κατάστημα Alpha TelecomCenterή τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από το φυσικό μας κατάστημα Alpha TelecomCenter, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.
 • Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας (π.χ. ακουστικά, hands free κλπ) ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.
 • Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί, π.χ. έχουν εξατομικευτεί με την καταχώρηση (registration) της συσκευής (smartphones)
 • Σφραγισμένα ηχητικά έγγραφα ή σφραγισμένα έγγραφα βίντεο ή σφραγισμένο λογισμικό για υπολογιστές, που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση και ειδικότερα: 1) ανοικτές μνήμες ψηφιακών και USB αποθηκευτικά μέσα, 2) συνδέσεις internet και κινητής τηλεφωνίας, 3) προϊόντα που περιέχουν σύνδεση internet η οποία έχει ενεργοποιηθεί, 4) συσκευές κινητών τηλεφώνων με συμβόλαιο γενικώς, 5) συσκευές κινητών τηλεφώνων χωρίς συμβόλαιο εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, 6) προϊόντα από το οποία λείπει το σειριακό νούμερο, 7) υπολογιστές και λοιπά προϊόντα κατά παραγγελία (Built-To-Order).
 • Συμβάσεις υπηρεσιών μετά την πλήρη παροχή της υπηρεσίας εάν η εκτέλεση άρχισε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του Πελάτη, και με την εκ μέρους του αναγνώριση ότι θα απολέσει το δικαίωμά του υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως από το κατάστημα.
 • Στις περιπτώσεις προμήθειας ψηφιακού περιεχομένου μη παρεχομένου πάνω σε υλικό μέσο, εφόσον η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του Πελάτη και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει το δικαίωμα υπαναχώρησης.
 • Στις περιπτώσεις που ελαττωματικά προϊόντα ή προϊόντα στα οποία υπάρχει έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, τα οποία όμως καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝ

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή όπως αυτός ορίζει μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας του.

Η Alpha TelecomCenter δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τους όρους αυτούς και χρόνους απόκρισης των service των διαφόρων κατασκευαστών.

Στη περίπτωση που η Alpha TelecomCenter αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει πελάτη για να παραδώσει στο επίσημο service κάποιου κατασκευαστή, προς απλή διευκόλυνση αυτού (λόγω απόστασης κλπ) δεν ευθύνεται για τους χρόνους απόκρισης του service του κατασκευαστή.

Η εγγύηση του κατασκευαστή όχι μόνο δεν καλύπτει βλάβες οι οποίες προέρχονται από εν γένει κακή χρήση ή παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα, αλλά και σε μια τέτοια περίπτωση το προϊόν τίθεται αυτόματα “ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ” με ευθηνή του πελάτη.

Σε τυχόν παραλαβή από τον αγοραστή ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν οι παρακάτω όροι:

 • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη Alpha TelecomCenter εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του και το παραστατικό αγοράς. Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από εν γένει κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ.
 • Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αλλαγή του προϊόντος πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο service, καθώς το κατάστημα δεν διαθέτει τεχνικό τμήμα ώστε να πιστοποιηθεί η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος.
 • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, η Alpha TelecomCenter μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή αναγραφόμενης τιμής ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη.

 

Σε κάθε περίπτωση, το κατάστημα δεν παραλαμβάνει κανένα προϊόν, αποτέλεσμα επιστροφής παραγγελίας, από καμία ταχυδρομική εταιρεία εάν πρωτίστως ο πελάτης δεν έχει επικοινωνήσει με το κατάστημα προχωρώντας στην απαραίτητη συνεννόηση καθώς επίσης και να συμπληρώσει στην συνέχεια την φόρμα επιστροφής προϊόντων.

 

Σε κάποιες περιπτώσεις ναι σε κάποιες άλλες πάλι όχι.

Εξαρτάται από το προϊόν.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα βάλεις στην λίστα με τις επιθυμίες έτσι ώστε μόλις παραλάβουμε το προϊόν που σε ενδιαφέρει να ενημερωθείς άμεσα.

Ένα υπάρχει κάποιο προϊόν το οποίο σε ενδιαφέρει και βρίσκεται εκτός στοκ εκείνο το χρονικό διάστημα, μπορείς να το προσθέσεις στην λίστα αναμονής σου, βάζοντας συγχρόνως το email σου έτσι ώστε μόλις επανέλθει το προϊόν να ενημερωθείς άμεσα.

Μέσα από τον λογαριασμό σου, μπορείς από την σελίδα «Παραγγελίες», να εντοπίσεις την παραγγελία σου που ακριβώς βρίσκεται εκείνη την στιγμή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων σας από τον ιστότοπο.